Kingdoms of Amalur Re-Reckoning PC játékszoftver

3.175 Ft (bruttó)

Bemutató termék.

1 készleten

Cikkszám: 2806853 Kategória:

Leírás

Kingdom of Amalur Re-Reckoning (PC) játékszoftver A New York Times sikeres szerzője, R. A. Salvatore, a Spawn alkotója, Todd McFarlane, és az Elder Scrolls IV: Oblivion vezető tervezője, Ken Rolston egyesítették képzelőerejüket, hogy megalkossák a Kingdoms of Amalur: Reckoninget, egy új szerepjátékot egy megmentésre érdemes világban. Alkoss olyan karaktert, amilyet mindig is szerettél volna, és folyamatosan fejleszd a te játékstílusodnak megfelelővé a forradalmi Destiny rendszerrel. Válassz saját utat és küzdj egy mesterien megalkotott univerzumban, mely a legintenzívebb, legjobban reagáló és leginkább testre szabható szerepjáték-harcok egyikét kínálja. Hatalmas felfedezhető világ tele epikus történettel és gazdag történetmeséléssel

< li>Fedezd fel Amalur titkait több száz órányi magával ragadó játékmenet során, Rathir nyüzsgő városától a hatalmas Dalentarth tartományon át a Brigand Hall Caverns komor kazamatáiig.
Ments meg egy ádáz háború által darabokra tépett vidéket, és urald a halhatatlanság kulcsait a legelső olyan harcosként, akit újraélesztettek a halál karmaiból. Fordítsd előnyödre sorsnélküliséged, és használd fegyverként a végzetet.
Fedezz fel egy mély történetet egy 10 000 évnyi fiktív történelemmel átitatott világban, melyet a New York Times nagy sikerű szerzője, R. A. Salvatore alkotott meg.

Intenzív akciójú harc

Szabd testre a játékmenetet egy olyan dinamikus harcrendszerrel, mely a legintenzívebb és legjobban reagáló szerepjáték-harcok egyikét kínálja.
Kombinálj átmenet nélkül mágikus és közelharc-támadásokat, miközben ellenségek soraival szállsz szembe hatalmas csatajelenetekben, és végzel velük brutális Fateshift ölésekkel.

Válaszd meg sorsod testre szabható osztályokkal

Al koss olyan karaktert, amilyet mindig is szerettél volna a forradalmi Destiny rendszerrel, mellyel folyamatosan fejlesztheted karakterosztályod a te játékstílusodnak megfelelően.
Alkosd meg és módosítsd hősödet képzettségek, képességek, fegyverek és páncélelemek milliónyi kombinációjával.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.