Lego Lord Of The Rings PC játékszoftver

1.524 Ft (bruttó)

Bemutató termék.

1 készleten

Cikkszám: 194341 Kategória:

Leírás

A Gyűrű Szövetsége újra a képernyőkön, ilyen formában azonban eddig még nem találkozhattunk velük. A LEGO Lord of The Rings világában minden színes építőkockákból áll, így – még ha csak virtuálisan is – szabadon bebarangolhatjuk LEGO Középföldeminden fontosabb helyszínét!

A játék az egész trilógia eseményeit magába foglalja egészen Bilbó születésnapjától kezdve a Végzet Hegyéig. Útközben megannyi izgalmas kalandban lehet részünk hőseink oldalán, akiket egyetlen cél vezérel: egyszer és mindenkorra elpusztítani a Hatalom Gyűrűjét.

A Gyűrűk Ura rajongói bizonyára örömmel válogatnak majd a szereplők között, hiszen minden fontosabb karakter jelen van irányítható formában – ráadásul eltérő képességekkel is rendelkeznek. Legolas az íjászkodásban jeleskedik, Aragorn a közelharcban, Gandalf pedig a mágia világában jártas, és még sorolhatnánk!

LEGO-élmény Középföldén: Fedezd fel az óriási, nyitott pályákat, és találd meg az összes elrejtett gyűjtögetnivalót a megannyi ügyességi / logikai feladat és küzdelem tengerében!

Kooperatív lehetőség: Játssz egy barátod oldalán, és oldjátok meg közösen a LEGO Gyűrűk Ura kihívásait! Csapatmunkával akár elérhetetlennek hitt helyekre is könnyedén eljuthattok.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.