Lego The Hobbit PC játékszoftver

1.524 Ft (bruttó)

Bemutató termék.

1 készleten

Cikkszám: 194348 Kategória:

Leírás

A rendkívül népszerű LEGO The Lord of the Rings alkotóinak legújabb játéka a LEGO The Hobbit, melyet a New Line Cinema és a Metro-Goldwyn-Mayer Pictures (MGM) Hobbit filmtrilógiájának első két filmje – A hobbit – Váratlan utazás és A hobbit – Smaug pusztasága – mellett a LEGO The Hobbit építőkocka készletek ihlettek.
A LEGO The Hobbit interaktív játék segítségével a játékosok ismét átélhetik a filmek kedvenc jeleneteit, melyek követik a hobbit Zsákos Bilbó kalandjait, melyek során Szürke Gandalf felfogadja őt, hogy segítse Tölgypajzsos Thorint és törp kompániáját.

Bilbó elhagyja a Megye otthonos kényelmét, hogy egy Középföldén átívelő utazás során segítse a törpöket visszaszerezni Erebor elveszett királyságát a Magányos Hegyben. Útja során falánk trollokkal, veszélyes orkokkal, és persze Gollammal és drágaságával, a Gyűrűvel is találkozik. A játékosok a törpök egyedülálló – és sokszor vicces eredményeket hozó – képességeit használva illetve azokat kombinálva a LEGO játékok eddigi legváltozatosabb feladatait és küldetéseit oldják meg.

Platform: Windows XP / Vista / Windows 7

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.